Hugg hugg

Ahhhhh.. Marimekko nu får ni lugna er. Lyckades precis fynda en av vårens fantastiska klänningar till halva priset i köpenhamns-butiken (som svärmor nu kämpar med att sy in eftersom det var fel storlek..) till mitt uppdrag som tärna på min kusins bröllop senare i sommar.
O nu kommer alltså höstens nyheter som ett hugg i magen, ett bra hugg som när något är riktigt riktigt bra eller fint. Men kanske behöver jag faktiskt något fint till invigningen av nya butiken…. : ) Om vi överlever 2 månader renovering… bäst vi tar den biten först.

emmi_46738_12emmi_46736_12emmi_46735_12

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>