Tillbakablick – Före och Efter

Satt och bläddrade bland tidigare bildmaterial och hittade dessa före och efterbilder. En av de fåtöljer jag är mest nöjd med måste ju få vara med på nya bloggen. Denna fick jag av min bonus-familjevän Johanna.
Ett tag efter jag börjat fundera vad jag skulle göra med den släppte Marimekko sitt fantastiskt fina samarbete med konstnären Astrid Sylvan. Var då där och klurade och klagade lite som alltid över att de flesta av Marimekkos tyger i fina färgglada mönster är tunn bomullskvalitét, men fick då syn, eller tips av en anställd att tyget även fanns i grövre canvas fast som kuddfodral. Överlycklig köpte jag 4 st fodral och sprang hem för att mäta – det räckte! Sydde om kuddarna, gjorde nya innerkuddar med fjäderstoppning, och klädde underredet i linneväv och vit canvas.

Tycker det blev ett riktigt lyft och väldigt speciell möbel som jag önskar alla mina möbler blir. Och den finns faktiskt kvar magasinerad för tillfället men kommer fram i nya butiken hade jag tänkt, även om det är lite svårt att släppa den…

Ska_rmavbild_2011_11_08_kl._23.45.53 3.13.2

 

 

Kommentarer1 Kommentar Kategori Okategoriserade

1 Kommentar

  1. Hej,

    Hittade din hemsida nu då jag är på jakt efter en fåtölj/schäslong. Finns denna kvar? antar inte men måste fråga. Sen undrar jag om ni har andra fåtöljer inne nu för tillfället?
    Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>