Betonggruvan for the win

Nja, det händer inte så mycket på möbelfronten i möbelmakeriet nu när vi renoverar den nya lokalen, förutom en del nya fynd jag lyckats klämma in under pauser i byggandet. Men desto fler kommer det bli i nya verkstan – jihu!

Tills dess måste jag passa på att tipsa om min fantastiska butikskollega Josefine som driver Betonggruvan på sveavägen. Hon designar bl.a. dessa modeller som syns nedan, som tillverkas av duktiga hantverkare runt om i landet. Hon handplockar även produkter som säljs tillsammans med möblerna via webbutiken och i fysisk butik där hon komponerar med en fingertoppskänsla som få. Gröna växter, råa material och ja.. checka in henne på instagram så får ni se ögongodiset direkt!

glasbordbetonggruvanVitabordbetonggruvanbetongbordbetonggruvan

Kommentarer3 Kommentarer Kategori Okategoriserade

3 Kommentarer

  1. Betonggruvan

  2. Mimmi Staaf | Betonggruvan

    • Hej, vi säljer tyger och har tygprover i butiken. Det är bara att komma förbi butiken! Välkommen :-)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>