Botanic Posters

Nytt i butiken är dessa fantastiska växtprintar från Kristina Dam. Gillar dem mer och mer ju mer jag ser dem och ju mer de syns i olika miljöer. Växterna är fotade med diffusionsfilm framför och gör att det liknar en fuktig djungel… De ger någon lugnande effekt av att motiven bara skymtar fram och den gråblå nyansen ger en jämn skön ton. Dessutom om man är dålig på att sköta om växter är ju det här ett bra alternativ : )

Palm_bloggkaktus_bloggBallkaktus_bloggkaktus_blogg2
detalj_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>