Bostadsstyling

Senaste bostadsstylingen med fotograf Joakim Johansson för Fantastic Frank. Då säljaren av lägenheten inte bodde i lägenheten för närvarande så fanns det inte så mycket saker att använda sig av (utgår ifrån ungefär en ikea-kasse medtagna saker). Så det blev en ren och avskalad styling, ändå nöjd med resultatet sett till utgångsläget. Det är tacksamt att arbeta med små objekt med neutrala väggar, golv och lite fina detaljer. Dessa är mina tre favoritbilder.

MimmiStaaf_JoakimJohansson MimmiStaaf_JoakimJohansson1MimmiStaaf_JoakimJohansson4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>