Sjöfartsgatan 6

En kul styling jag och Jocke gjorde i veckan för Fantastic Frank Sjöstan. Jag jobbar i lite olika perioder med ungefär ett objekt i veckan, utöver butiken och allt omkring där, ofta blir det av smidighet Jocke (min sambo) som fotar, men det är verkligen världens skönaste frilanskreatörsgäng som vi annars har äran att jobba med <3. (fotografer och inredningsstylister)

Det är alla sorters objekt och utgångsläge vi får tilldelade, en av mina favoriter har blivit lägenheter i fastigheter byggda av Oscar Properties, de finns runt om i Stockholm, en del inom kontoret Sjöstan. De är påkostade i materialval och genomtänkt arkitektur, en himla shysst variant av nyproduktion, lite lyxigare, en clean grafisk bas att jobba med som jag gillar.

Här var det en ganska nybliven barnfamilj som bodde, där livet ser ut som det gör med alla behov och vardagsfunktioner. Vi plockade bort en hel del, men alla stora möbler tillhör familjen, de flesta detaljer tillförde vi. Plockade upp en del varma toner i möbler som de hade och de glödande röda löven utanför.

Här är några bilder från objektet, och hela annonsen finns på Fantastic Frank.

Foto: Joakim Johansson

161116_Sjofartgatan6_3_A_blogg161116_Sjofartgatan6_2_A_blogg161116_Sjofartgatan6_4_A_blogg161116_Sjofartgatan6_1_A_blogg
161116_Sjofartgatan6_13_A_blogg161116_Sjofartgatan6_14_A_blogg161116_Sjofartgatan6_9_A_blogg161116_Sjofartgatan6_15_A_blogg

 

 

 

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>