Fenix

Hittade denna fruktansvärt klädda Fenix liggfåtölj från Dux strax norr om Stockholm i höstas. Var ute efter liggfåtöljer då vi i förra våren renoverade en Kroken från Ikea och jag blev totalt förälskad. Det bekvämaste jag suttit i!

När jag köpte denna kände jag inte till den fantastiska finessen att den går att luta bakåt!! Nu visste inte Joakim som fotade fåtöljen om det heller så vi missade att få med det på bild, men hela sittdelen fälls bakåt och man ligger ännu bekvämare med fötterna upp i luften. Tänk att lägga sig där efter en lång jobbdag.. Ahhhhh..

Fåtöljen har fått uppfräschade/putsade metalldelar, ny bärande linneväv och klädsel i tyget Pitch, färg Pearl från Febrik. Den har även fått uppdaterade läderremmar till nackkudden.

Efter:MimmiStaaf_Fenix_Blogg

Fenix_detalj1_bloggFenix_detalj2_blogg

Före:Liggfåtölj_Före_bloggLiggfåtölj_Före2_blogg

Kommentarer1 Kommentar Kategori Okategoriserade

1 Kommentar

  1. Hej!
    Vi har just köpt en jätteskön men fult klädd Fenix dux vilstol.
    Skulle gärna få den omklädd och kanske kanvasen bytt från brunt till oblekt/beige. Din stol blev jättefin! Har du möjlighet att ta dig an vår?
    Mvh
    Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>