In common with, disc lamp

Några kollegor använde nyligen en av dessa lampor i ett projekt, och jag blev helt såld.. Ahh så fint! Återigen detta med färgat glas… Kan inte få nog. De är så härligt att få in en annan materialitet men ändå mjuk kulörton som smälter ihop med resten av inredningen. Ja, jag gillar ju när de monokromt smälter ihop o matchas i en enda härlig smet! Måste bara vinna lite på lotto som vanligt innan jag slår till på en av dyrgriparna. In common with är stjärnorna.

Blogg_3Blogg_2Blogg_4Blogg_1

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>