T y g k a s s e n

Äntligen! Som jag tänkt att detta borde göras eller försöka göra detta till mig själv, men aldrig tagit tag i det. Och nu har mitt favvo-tygkasse-märke gjort det!! Omom har ”gjort ikeakassen” i canvas. I finaste naturvit svart m.fl. Först kom papperskassen i tygform, de perfekta fruktpåsarna och nu ikeakassen. De enda som eventuellt fattas är Sneakers and stuff-påsen att ha över axeln. Har aldrig varit en handväskperson, men detta är min typ av påsperfektion.

Omom_1Omom_5Omom_7Omom_8Omom_10Omom_9Omom_3Omom_4Omom_11Omom_2Omom_6

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>