Nytt bord!

Har börjat ana ett mönster i mitt arbete, när jag börjar spåna på en sorts möbel och sedan renoverar den (tex ett bord) då dyker fler och fler idéer och alternativ upp i huvudet och plötsligt vill jag fylla upp hela butiken med bara bord! Så här kommer en till variant på pastellbordet jag gjorde i början av året : ) Och lite annat fint som matchar ; )

1. Mitt nya bord!
2. Fin palett &otherstories
3. Lampor från Sputnik Estudio
4. illustration av Dekanimal

130315_MimmiStaaf_Bordbla
&otherstories
dezeen_Debut-collections-by-Estudio-Sputnik_ss_1il_570xN-1.359359419_lzwa

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>