Mattmani

Har alltid haft svårt för mattor, det enda som hamnar på golvet hemma hos oss är fårskinn.. och de är ju inte så stora och passar mest bredvid sängen, tex inte så bra i köket ; ).
I januari beställde jag min första matta – Colour carpet 05 från Hay. Den är inte än levererad men efter att jag bestämt mig för att släppa den över tröskeln så har jag blivit mattsjuk! Oyyo’s mattor på mässan i februari gjorde och gör mig fortfarande febrig av skönhet och Asplunds matta har jag trånat efter en tid, men där krävs ju en lottovinst..och ett separat rum där aldrig klumpedunsen jag kan vistas. Nu har Bobo choses matta lemon flyttat hem till oss och de känns riktigt bra.

1. ‘Fish’, Thomas Sandell, Asplund
2. ‘Never ending story’, Oyyo
3. Stockholm-kollektionen 2013, Ikea 
4. Colour Carpet, HAY
5. ‘Bastian’, Oyyo
6. Lemon, Bobo Choses fishcarpetoyyocarpet2ikeastockholmmattacolour_carpet_05oyyocarpet1
Bobo Choses SS13 -  173 new

Kommentarer2 Kommentarer Kategori Okategoriserade

2 Kommentarer

  1. psst! ikea-matten är från stockholm-kollektionen och inte ps!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>