Hands up for Hanna Konola

Ibland famlar jag lite bland vad jag verkligen tycker om, man ser så mycket, ibland rycks man med i ett sammanhang, kanske en fin presentation eller något annat kringliggande, och intalar sig att man gillar produkten. Ibland gillar jag inte alls något från början, men sedan växer det fram med tiden. Andra perioder är jag rationell och vet precis. Det är väldigt olika det där och mycket jobb med butiken är att just välja ut produkter, bygga fram konceptet, tillsammans med mina egna återvunna möbler få till den helhet jag ser framför mig och vill skapa.
Tror att jag kommit en bit på min väg, men det är ett hela tiden ett spel mellan tid, resurser, balans.. Det får mig att hoppas att jag kan bygga på mina visioner länge och ännu mer framöver.

TIll det jag ville visa! Denna fantastiska designer, Hanna Konola, Finland, ger mig ingen tvekan. Denna formgivning går rakt in i hjärtat och det blir sådär – AH! Det är ju detta jag gillar. Här har vi det.

Hannakonola1hannakonola5 Hannakonola4hannakonola3hannakonola2

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>