Heja Howareyou !

Måste dela med mig av Howareyou-duon’s fina verk – Barskåpet ”The mini bar” går rakt in i mitt gula hjärta. Plywood är inte mitt favoritmaterial men här tycker jag det passar som en smäck! Kuddarna är också helt ljuvliga med sin graderade färg och de kommer in i butiken efter semestern. O den bästa detaljen är förutom den tilltalande formgivningen såklart, att de är tillverkat i liten produktion här i Stockholm! Heja!!03_how_are_you

Untitled-1

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>