Best of Möbelmässan

Nu var det längesen jag skrev här, tiden rusar iväg och jag underskattade lite hur lång tid det skulle ta att komma i ordning i de nya lokalerna, renovering, planering och funktionalliseringen tar antagligen aldrig slut !

Sega januari är över och lite energi börjar komma tillbaka, inspirationen också efter nyheter genom mässor, nätet mm börjar poppa upp ! Denna veckan är det efterlängtad möbelmässan och vi körde första dagen igår, förhoppningsvis blir det en till dag senare i veckan.

Något av de som inspirerade mig mest och gav mig den där överväldigande känslan av att pricka rätt in i hjärtat var Amanda&Mathilda i Greenhouse, malmöbaserade textildesigners som jag verkligen hoppas få se mer av.

Annars var det också fantastiskt att se alla maffiga montrar från svenska möbelproducenter och nordisk design. Stockholms möbelmässa överträffar enligt min smak Paris enorma mässa som vi besökte förra helgen, Maison&Objet, så missa den inte! På lördag är den även öppen för allmänheten.

blogg1
blogg2
blogg3
blogg4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>