Febrik Fabrics

Håller ständigt ögonen öppna efter nya möbeltyger då marknaden för moderna mönster och material inte är den största bland tyg just med möbelkvalité. Under hösten har jag till förtvivlan inte hunnit med att göra så mycket nya möbler till butiken för att så många andra projekt har vart för roliga att tacka nej till.

Höll på att ramla av stolen när jag råkade på dessa godingar, Febrik och fick en massa nya idéer framåt med nya möbler. Nu gäller det bara att disponera tiden rätt och hinna genomföra allt som finns i tankarna! Tygprover är påväg och kommer även finnas för kundjobb… Tjoho! Precis vad som behövs för att starta igång januari med! : )

Pictures from: Febrik & Hanna Moosbauerprofile1
Hannamoosbauerref_11_535ref_72_14slide_9ref_11_134

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>