BEST OF 2014

2014 har nog varit mitt roligaste arbetsår någonsin! Oktober 2013 öppnade vi i nya lokalen, totalt slutkörda efter 3 månades konstant galet renoverande, planerande och uppbyggande. År 2014 har sedan följt med lite lugnare men ändå högt tempo, vi har färdigställt mer och mer i lokalen, företaget har växt och roliga projekt och samarbeten har dykt upp.

- Samarbetet Hantverka med Betonggruvan och Mimmi Staaf Möbelmakeri har gett så mycket och växt till något vi inte kunde ana i våras, dels rent personligt och företagsmässigt att få dela tankar och jobba tillsammans med den härligaste energiska Josefine (och Kina), och dels alla fantastiska deltagare på alla de workshops vi hållt för runt 150 st under hösten. Tack!
- Extraknäck på Fantastic Frank har utmanat och inspirerat genom att få ”express-styla” och förgylla befintliga hem.
- Medverkan i press, helsidor i Elle Decoration, Recidence, Plaza Interiör och Hemma i HSB m.fl har gjort mig så stolt.
- Ett otroligt spännande och hedrande projekt med ett stort svenskt företag som jag inte kan avslöja med om just nu har också varit så. jäkla. kul.
- Och att få en liten butikskatt (grannens katt) som kommer och hälsar på och myser i en korg i verkstan har också varit som en dröm för en kattgalen människa med allergisk sambo ; ) (Se en av katten Wilmas kattunge nedan)

Allt detta och mer därtill är jag så tacksam för, vilket drömjobb! Under 2015 hoppas jag på fler roliga projekt, att skapa mig utrymmet att renovera fler möbler till butiken och fortsätta bygga företaget. Fortsätta renovera och förfina lokalen som jag tycker är så kul, och genomföra fler mål som finns framför mig.

Nedan syns mina favoritbilder från instagram från föregående år, 2014.
(Porträttfoto: Joakim Johansson)

mimmi1
image-2
image-3

image-4

image-5

image-7

image-9image-24
image-10

image-20image-12
image-13

image-14

image-15

image-16

image-17

image-37
mimmi2
image-36

image-18
image-21
image-23
image-26image-35
image-32

image-33

image-34


 

Kommentarer2 Kommentarer Kategori Okategoriserade

2 Kommentarer

 1. Hej!
  Hittade hit via Alcro. Mycket inspiration!

  Får jag fråga hur du monterar olika konstruktioner med reglar och lådor i Plywood. Är det någon invändig konstruktion, spikpistol? Ser inga skruvar och har alltid undrat hur man bär sig åt.

  • Hej!

   Roligt! :-) Jag har använt små små spik och satt med ca 10-15 mellanrum. När vi satte upp plywood på väggen använde vi lite större spik så de syns mer. Men de smälter in..
   Kom förbi o kika om du vill!

   Allt gott,
   Mimmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>