Fox tail

En riktig godisbit kom i brevlådan i måndags! Fastnade för denna rävsvans av någon outgrundlig anledning för några år sen och har då och då gått in och suktat på Etsy sen dess… Vem motiverar ett svansköp utan riktigt användningsområde för nästan 500 pix liksom… : /
Men efter jul bestämde jag mig för att äntligen unna mig en liten svansjäkel och beställde den innan jag hann tänka för långt. Den ska få hänga på väggen någonstans i lägenheten. Måste ju leva upp till mitt predikande i butiken om att det finns mer än tavlor att förgylla väggarna med! (i butiken bl.a Menu’s väggljushållare) !

Dock en liten tråkig notis om köpet, säljaren ColetteBream har med tiden utvecklat fler och fler väldigt nära design’s mot favoriten Donna Wilson vilket jag inte vill stödja, så det blir nog tyvärr inte fler köp.

fox3fox1fox2

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>