Foambox!

Veckans projekt i verkstan! Har funderat länge på förvaring av polyeter och skumstoppning i verkstan, de tar mycket plats och är svårt att trycka in i ett skåp med lucka. Tänkte först bygga in ett hörn med plexiglas med en dörr man kunde öppna, men blev sedan osäker på hur konstruktionen skulle fungera och hålla och fick även idéer från andra håll att de kunde vara bra att ha den på hjul…. Hmmm..

Så fick det bli! Hittade snygga hjul som jag lyxade till det med, en vitmålad MDF i botten, 33×33 planhyvlad furu som stomme och 4mm polycarbonat som väggar. Är mycket nöjd med resultatet, nu ska den testköras, men spontant känns det som ett bra beslut att ha boxen genomskinlig, dels för de fina pastellfärgerna på skummet (vilket var ett önskemål i planeringen), men framöver allt att man får en bra överblick vad man har i lager, samtidigt som det ser ordnat ut.

Som alla småprojekt blir man sugen på fler… Så nu vidare till nästa! Men måste nog göra lite jobbprojekt, bl.a nya möbler innan det blir mer ”lyx-verkstads-inredning” ; )

På bild: boxen under konstruktion och byggpartnerpappa som demonstrerar färdigt resultat!

box1
box2box5box9box8box7box3box6box4

Kommentarer1 Kommentar Kategori Okategoriserade

1 Kommentar

  1. Så fint!
    Hjulen har jag letat efter men förgäves – vart kommer de ifrån?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>