Kontorsrenovering

När vi flyttade in i lokalen var detta bakutrymme inte mycket för världen… Efter att lokalen tidigare delats upp och gett en del utrymme till grannen bestod en av väggarna till exempel av grannens kylrumsvägg.
Toalett och blivande pentry var ännu värre och detta väckte någon slags överdriven idé av att ta tag ordentligt i dessa delar och få dem att kännas som en shysst arbetsmiljö. Sen hjälpte det nog till att jag och min sambo Joakim bor i hyreslägenhet och där inte kan renovera så mycket, men tycker det är väldigt kul, så krut och idéer fanns att lägga här.

Toalett och pentry blev klart redan förra året, men vi var rätt slut efter specialbyggt minikök och flytspacklat, helkaklat och byggt om ”badrummet” även renoverat 100kvm butik och verkstad på egen hand (reglat golv, lagt plankgolv, byggt väggar och all inredning m.m m.m)

För att inte skriva en hel roman om detta ämne (som jag skulle kunna göra)……Så, dröjde det alla fall lite med att få i ordning kontoret, men nu börjar det äntligen bli klart!!!

Nedan syns bilder på renoveringen – vi har satt 10 st ikea köksskåp som förvaring över skrivbordet. Skrivbordet blev en laminatskiva, specialbeställd extra lång från hornbach. Vi satte plywood bakom skrivbordskivan men Jocke fortsatte sedan upp vid sidorna av skåpet och ena sidoväggen, sedan vitlaserade vi dem för få lite ljusare ton.
Till taket sågade vi ut hålmasonitplattor som målades vita och bytte ut de tidigare plattorna (som vi inte hade tillräckligt många av). I taket satte vi BAS takpendlar, det blev verkligen bra, belysning är inte att underskatta, vilken skillnad det blir på hela upplevelsen! Jag slog även till på en bordsarmatur från Zero för extra belysning vid skrivbordet. ”Skrivbordsinredning” Kvissle från ikea, älskar denna serie av Eva Lilja Löwenhielm. O en liten kaffestation i mitten, o en fin näverpapperskorg från Granit under bordet ….. Nu återstår lite detaljer men framför allt nå bra skrivborddstolar, det får vi se vad det kan bli!

kontor1kontor7kontor6

kontor2
kontor3

kontor4

kontor5


kontor8

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>