Betonggruvan News

Nytt från min kära vän Josefine Halfwordson på Betonggruvan! Inte nog med att team Betonggruvan har flyttat till Sibirien.. inte till iskylan ovanför Ryssland alltså, utan bara några kvarterbort i stadsdelen som kallas samma namn i Vasastan, de har också släppt några fina nyheter!

Både hexagonhyllan har fått en ny färg (grå) och kommit tillbaka i lager efter en tid, och ett nytt trekantigt bord med korkskiva har lanserats i samband med nyöppningen. Finfina tycker jag : ) Finns att köpa i butiken, trekantsbordet kommer inom kort!

Se fina bilder nedan av Josefine och fotograf Joakim Johansson 

Betonggruvan4Betonggruvan5BetonggruvanBetonggruvan6Betonggruvan3Betonggruvan
Betonggruvan7

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>