2016 – Myr Studio flyttar in!

Nytt år!!! Efterlängtat med lite ledighet… Dock blev jag sjuk precis innan jul så mestadels av julledigheten gick åt att plöja serier i sängen.. Typiskt, men det var inte dumt det heller : ) Kan vara bra att tvingas ta det megalugnt ibland.

På benen igen känns det otroligt kul med nystart och en av de roligaste sakerna är att vi får sällskap i verkstan på Möbelmakeriet av Johanna Landin som driver Myr Studio! Hon gör fantastiska väskor och andra alster i läder och det känns så inspirerande att ha henne hos oss. När hon inte gör väskor arbetar hon dessutom på deltid som inredningsarkitekt, vilket också är superspännande… Se bilder nedan på några av Johannas fina produkter och henne själv i hög person!

Ser fram emot 2016! Känns lite pirrigt faktiskt : )

Myr_Blogg3Myr_Blogg1

Myr_Blogg4Myr_Blogg2
Myr_Blogg6
Myr_Blogg5

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>