Safarifåtölj

Sommaren har nästan gått och vi är på G igen.. Tyckte denna fåtölj passade säsongen bra. Hopfällbar och i palmtyg.. En fåtölj att ta med sig om man ska på lyxsafari drömmer jag. Kanske inte i verkligheten. Möbler ska inte vara i naturen på safari. Men om en låtsas lite : )

När jag kom över den så var den lite sunkig (se nedan), men jag gillade modellen. Konstläder och bälte nertill av polyester, eller något annat plastigt. Nä..
Den fick istället ett nytt fint bälte av ofärgat naturgarvat Tärnsjö-läder. Som tur är delar jag ju lokal med väskmakaren MYR och Johanna fixade upp mig med lädret! Kanon!
Sedan blev det ny bärande linneväv och vi förstärkte konstruktionen lite med snörade öljetter istället för tidigare tryckknappar (om någon nu skulle va intresserad) ; )

Plymåerna fick palmtyget Swaying Palms med keder och knappar, och ståltommen en ordentlig omgång med svinto så den glänster fint igen. Det fick också som tidigare bli en ficka för tidningar, tvkontrollen eller vad man kan tänkas behöva förvara nära till hands under fredagsmyset. En hemlis godispåse! : )

Fåtöljen finns uppe på mimmistaaf.com för försäljning.

Foto: Joakim Johansson

Resultatet:Safari_Fåtölj_BloggSafari_Fåtölj_Blogg1

Före:
Safari_innan
Safari_innan2
Safari_innan3
Safari_innan4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>