Karin Mobring stolar

Ett nytt stolspar i butiken hamnade nu äntligen framför kameran och blev fångade. Nedan syns före och efter-bilder. Denna urgulliga modell har Karin Mobring ritat för Ikea en gång i tiden. Hittade först en och sedan en till, de är inte lätta att hitta för bra pris, vilket måste betyda att det är fler än mig som verkar tilltalas av den mjuka ”knubbiga” formen.

För att få lite mer komfort tillverkade jag två st tunna dynor i tyget Pitch från Febrik. De lackades i liknande matt senapsgul ton. En effekt jag upptäckte när de var klara är att den gula färgen varierar otroligt mycket i olika ljus. I visst ljus upplevs de som alldeles citrongula nästan, medan i andra den där mer murriga senapsgula jag eftersträvat. Först blev jag lite besviken men nu när jag haft de kring mig ett tag så är det härligt att de är levande och ändrar sig med dagen.

Foto: Joakim Johansson 

Efter:
170131_Mimmi_8_blogg170131_Mimmi_6_blogg170131_Mimmi_7_blogg170131_Mimmi_9_blogg

Före:30509_2_blogg30509_1_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>