Mana’o Nani

För drygt 2 månader fick vi en ny liten familjemedlem, Bruno. Så på sistone har man ju surfat en del gullegull… : ) Minikläder och gulliga barntillbehör. Och jag är ju sen tidigare svag för gulligheter och filurer. Det kommer säkert blir mer av det nu när man har anledning att frossa lite…

Fastnade totalt för dessa gulliga filurer från Mana’o Nani och Bruno fick en i välkomstpresent. Travelbuddys heter de och med magneter i händerna kan man ”knäppa” fast dem på bilbältet etc. Jag tyckte funktionen passade bäst efter tvätten när de fastnade direkt på elementet för torkning! He he…
Förhoppningsvis kommer de in i butiken snart <3

Manaonani_blogg

Manaonani_blogg1
Manaonani_blogg2
Manaonani_blogg3

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>