Tekla Towels

Ahhh mer kärlek till offwhite, ivory, light wheat eller vad man nu vill kalla det : ) Jag har länge vart på span efter uppdatering av våra handdukar hemma. Jag köpte en uppsättning fina ordentliga handdukar när jag flyttade hemifrån, och 10+ år sen efter att ha använt dessa varje dag så hänger de nu trådar från dem o känns ganska sunkiga. Dags att börja tänka på nästa liv som växtfärgade strandhanddukar eller klippa till städtrasor… och ja, därav jakten på ersättare. Jag vill gärna ha ett färre gäng super-handdukar som man använder om och om och om igen och som jag verkligen tycker om. Hmm.. minimalism är tilltalande för mig men jag trivs också i ett ombonat hem.
Mitt sätt att minimalisma som jag beskriver ovan med att köpa få nogrannt planerade och utvalda saker (ehm ja…detta kan sättas i perspektiv, är fångad av västvärldens kapitalismens o konsumtionshetsens krafter samt arbetar som stylist=hoarder….men målet o visionen finns där!). Skapa livskvalitet och harmoni i det lilla är för mig därför att bygga upp sånna här ”system” i hemmet, att organisera och noga välja ut vad jag omger mig med, alla de sakerna som jag använder, ser och känner dagligen, känslan av det påverkar mig så starkt. En del gillar att sitta o spela tvspel, träna, lära sig laga supergod egengjord pasta, vad de nu kan vara, etc etc, men jag älskar att pyssla o organisera o finurla, drömma o samla med sånt här.

Ok tillbaka till handdukarna och paus med livsfilosoferandet…eller vad det var…
Kraven är: Mjuka, snygga, fluffiga, eko, bra kvalitet och bra storlekar för huvud, kropp o händer.
Typ alla rätt! Mjuka, superfluffiga, så snygga, känns som superkvalitet, perfekta storlekar och woolmark certifierade, producerade på förnybar energi inom EU.

Tekla Fabrics gör dem, Ivory heter just denna färgen, och scrolla ner om du vill fortsätta dreggla över estetiken och små detaljerna som gör att de känns fulländade…Med vänlig hälsning, det blev lite för nördigt.

Blogg_3Blogg_1blogg_8
Blogg_2
blogg_5

blogg_6

blogg_7
blogg_4
blogg_10

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>