Midnatt Home 2020

Jag måste ju blogga ikapp några favoriter här som passerat medan bloggen legat nere i ca ett år. Såå.. även om inte detta är någon nyhet längre vill jag ändå dela dessa underbara bilder av Midnatt, Josefin och Micke.
Hela dreamteamet ligger mig varmt om hjärtat då alla är bekanta/vänner, extra kul att följa, se och dela när det bara hugger till sådär i det estetiska hjärtat. SÅ h i m l a fint. Josephine & Louisa på Midnatt som skapar gosigaste lakanen i ljuva färger, Josefin Hååg som fått en högre makts gåva i estetik, ingen kan få mig att häpna som henne. och Micke, Mikael Lundblad som alltid fångar det i perfektion på bild. Ja ni ser ju nedan…för många ord not needed, bara njut.
Detta är officiella bilderna för 2020 Midnatt nyheter, färgerna Sobretto & Bosco.

Foto: Mikael Lundblad
Styling: Josefin Hååg
Produkter: Midnatt HomePåslakanLjusgultBed-set_Sorbetto_midnatt_4614_bloggSorbetto_bed-set_midnatt_1-500x584_bloggSorbetto_bed-set_midnatt_2-500x584_bloggPåslakanOlivgröntMIDNATT_JH_MIKAEL-LUNDBLAD_20200710_3134_lores_EDIT_bloggBaby-bedset-sorbetto-barn-midnatt_1000pxLR-Greybackground-500x584_blogg

Sorbetto_bosco_bed-set_midnatt_1-500x584_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>