Rätta rutan

Nu när jag inte har butiken längre samlar jag fina saker på pinterest istället, o de som verkligen fastnar brukar jag sen överväga att köpa hem. Detta har jag säkert tjatat om tidigare : ) Mest från små tillverkare som jag brinner för, men ibland slinker något från de stora kedjorna emellan.

Fick sån härlig sommarkänsla av dessa, tänker definitivt glida runt i pyjamasen som en outfit i sommar!? Och de rutiga lakanen var så basic enkla skira fina. Om de blir för fullt i nya linneförrådet med lakan så är ju bara själva tyget så himla fint, till en gardin, en dyna eller nått annat? den perfekta rutan dyker inte upp varje dag.. Hoppas bara att de lever upp till förväntningarna när paketet anländer!

Vore en dröm att samla månadens eller säsongens fina på någon sida i ett magasin? Vem vet, någon dag kanske jag vågar ta kontakt och bjuda ut min samlar-anda.

hmgoepprod-2
hmgoepprod-3
hmgoepprodhmgoepprod-4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>