Leoleo Cph

Jag trodde att den här ”boa”-perioden skulle gå över när ens barn är snart 4 år… Men har fortfarande spanings-ögat öppet för fina bebis/barnsaker. Och nu är man ju ”nere i skiten” ; ) …som följare till en massa fantastiska barnkonton/företag som bara producerar det ena fina efter det andra.
Jag som ensambarn drömmer ju faktiskt lite efter ett syskon till Bruno, det vore ju så häftigt att få uppleva syskon. Vi får se om det blir tillfälle i livet för det helt enkelt, men kanske är det också en bidragande anledning till att man gullar ner sig lite fortfarande o håller sig kvar i bebissvängen : )

Leo leo är ett danskt varumärke som hängt med i mitt sinne sen butiken då jag var sugen på att ta in deras produkter, av någon anledning kom jag aldrig till skott, o därför ligger de också kvar o gror. På senaste så har det kommit så himla fina produkter. De har också en så fin filosofi kring både livet och varumärket, vilket såklart tilltalar ännu mer. Titta bara nedan, mina favoriter är Changing mat, SuitcaseWet wipe holder och Sleeping bag
Alla är ju inte för bebisar, tur för mig! <3

puslemåtte5puslemåtte1puslemåtte4Processed with VSCO with a4 presetSuitcases_ChairSuitcase_natural_1Skärmavbild 2021-03-19 kl. 08.57.49 (kopia)Processed with VSCO with a4 preset
vådservietholder_leoleo

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>