Pandemipärsen

Efter kanske den längsta och konstigaste vintern med pandemi som härjat i hela världen känner solstrålarna som börjar komma nu, så värmande och tröstande. Bilderna nedan som jag samlar i en mapp på Pinterest, längtar och drömmer, känns ju otroligt avlägsna fortfarande, men hoppas att När man får uppleva det igen..Kanske det känns dubbelt så härligt?

Det positiva jag vill ta med mig från denna tiden med pandemin som påverkat våra liv, är att det funnits tid och utrymme att få det där perspektivet man innan jagat, att känna efter och fundera hur man egentligen vill spendera sin tid, känna efter vad man verkligen uppskattar, hur vi måste ta hand om vår planet och oss själva (och hur de får oss att må bra!), att det fungerar att sakta ner. Och att de där galna tempot är livet som passerar… Nu är man fortfarande på ett sätt inne i tornadon, men det ska bli spännande att se tillbaka vad den här tiden lärde oss sen. Den som lever får se…

Mimmistaaf_blogg1Mimmistaaf_blogg5Mimmistaaf_blogg3Mimmistaaf_blogg4Mimmistaaf_blogg7Mimmistaaf_blogg2Mimmistaaf_blogg8

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>