Pao Glass Hay

Föll pladask för denna nya glaslampa från Hay. Skulle dock önskat en vit sladd..man vill ju gärna inte se sladden, det måste väl ändå vara vanligare med vita väggar/lister än svarta/mörka där sladden brukar gå? Det kanske går att byta. Har flyttat om lite belysning hemma i vardagsrummet, så i ena fönstret fattas en ljuskälla, den skulle passa så bra tillsammans med en annan glaslampa från Menu. Man märker verkligen att ljuset håller på att försvinna och vi går mot höst.. De mörka kvällarna gör att man vill lysa upp varje hörn.

Pao_Glass_Hay1Pao_Glass_Hay2Pao_Glass_hay3Pao_Glass_Hay4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>