Work for Fine Little Day monter

Ett roligt uppdrag för Fine Little Day på Formex förra veckan. Tanken var egentligen att göra montern i januari när vår gemensamma vän Emilia Ilke släppte sin kollektion för dem, men då slog corona till och det blev inställt. Så jag hängde med nu i augusti istället då fokus nu var på lite blandade fina nyheter, bland annat Sofia Lind, Oyama Studio m.fl.

Valde väggfärg (den är ljust orange men otroligt svårt att fånga orangea o gula toner fint på telefonen.. suck!), som tur var kändes den väldigt härlig i verkligheten. Föreslog även hur mittenbordet skulle se ut (grymt jobbat Ulrika som byggde det själv!!) och hjälpte till att displaya allt på plats rigg-dagen.
Några snapshots från telefonen under arbetet nedan! Det är lite filmprojektion under loggan o grejer som inte är med här, men som blev härligt och man fångades av den rörliga bilden av formgivarna som inte känns så utnyttjad på mässan i övrigt.

IMG_2491IMG_2490IMG_2492IMG_2494IMG_2493

 

 

 

 

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>