Scholten & Baijing’s

Sedan min favvoproducent danska HAY startade samarbete med hollänska, geni-duon vill jag säga! – Scholten & Baijing’s, har jag upptäckt fler och fler produkter som de visat sig ligga bakom, inte minst de mest fantastiska produkterna hos HAY… Deras formgivning för mig är genialisk balans mellan kulör och geometri.
Nu drömmer jag om mer utrymme där jag kan få dela detta med er. Tills dess får ni njuta av deras bilder som jag gör, här är några av min favoriter!

1,2,3,4,5,6. Lånade från Scholten & Baijings
scholtenbaijingscolourNYT-SCHOLTEN-BAIJINGS-NYT-T

 

Colour Cushions 1scholtenbaijingsscholtenbaijings1616arita


scholtenbaijings11scholten_baijing-glass

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>