Före – Efter, Circus bird pall

Har längtat så efter Littlephant-tygerna på metervara till butiken och nu har de 2 första från förra årets kollektion kommit, nu i Juni väntar några till mönster från nya kollektionen också!

Var tvungen att hugga i direkt och göra något av Circusbird-mönstret, (de andra, Waves grey har en fåtölj redo som ska kläs nästa vecka) de blev en pall!
Benen är lackerade i vitt och har fått nya beslag i stål. Ny stoppning och så den fina kostymen av Circus bird yellow som sagt, o finfint fodertyg under av beigegrå linneväv, fint ska de va : ) Den finns i webbutiken nu – http://mimmistaaf.com/kategori/Mobler 

Uppdatering: Efter tips från läsare är detta Yngve Ekströms fotpall Ruster! Inte hade jag en tanke på att de hängde ihop eftersom de hade olika klädsel och inte helt lika i trä’t, så nu efter mycket våndande om att klä och lacka om denna i samma som fåtöljen håller på att bli, fick det bli beslutet att de får ha olika kostymer, och jag får hålla utkik efter en till rusterpall att matcha fåtöljen Ruster som just nu står i verkstan nästan klar. Så de kan bli… Någon som har en fotpall ruster på vinden??

130528_M_Circusbird_Pall_2
Pall_Före

 

Kommentarer1 Kommentar Kategori Okategoriserade

1 Kommentar

  1. Den blev jättefin och jag är säker på att många tycker att den är bättre nu än förr, men jag hade gärna köpt den i original med röd klädsel och teak-ben eftersom detta är fotpall Ruster av Yngve Ekstöm. Jag har redan fåtöljen i denna klädsel och har letat länge efter en fotpall. Så om du hittar en till – hör av dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>