Leah Bartholomew’s sovrum

Något som verkligen gör mig glad och energisk är när en färgkombo är riktigt bra. Det är när jag ser de produkter, interiörer, stylingar som går rakt in i hjärtat, ibland nästan för bra på något sätt, så man blir frustrerad-glad, knappt vill kolla vidare fast man också vill det jättejättesnabbt. Äsch vet inte hur jag ska förklara, men den känslan driver att jag måste göra det jag gör, det går inte annars livet. Det är nog kärlek..

1. En bra färgkombo som jag hittade här: The Design Files, Leah Bartholomew’s hem.

Leah-bedroom

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>