Nya lokalerna, möbelmakeri + verkstad

Äntligen får jag bjuda in er till nya möbelmakeriet! Vi har sedan 15 juli i sommar från morgon till sen kväll spenderat vår tid på att renovera 145 kvm ny lokal för butik och verkstad. Nu är det mesta klart, butik och verkstad (bygget fortsätter med bakutrymmen som kontor och lager dock, pju) och även om vi inte hunnit ta övergripande bilder kommer här en sneakpeak för er som bor långväga på hur det ser ut i en del av lokalen.
Det känns otroligt lyxigt att flytta in och ha verkstad och butik på samma ställe samtidigt som de senaste månaderna har varit väldigt hektiska och mitt i all glädje är svårt att hinna med allt vi nu vill genomföra och sätta igång i lokalen. Men nu får det byggas på i den takt det behöver och låta energin samlas på lite!

The new shop with workshop behind the yellow doors. A sneak peak at some of the interior, hope to show you more soon when we gathered some new energy after renovating from morning until evening since july. And some new furniture will also be upholstered and shown forward.

20131114_Vattenledningsv57_1blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>