Britt Brass

Britt Bass från Atlanta gör dessa shyssta målningar. Skulle vara fina i ett ljust ”nordiskt björkhem”!

Om jag får välja inredning så gillar jag väldigt milda färger och naturmaterial som bas, sen fylla på med ”färgklickar”. Kruxet är att jag ofta hittar alldeles för många föremål som färgklickar ( möbler, tavlor, kuddar, matta osv.). Det är en utmaning att få allt att kännas harmoniskt i kombination, men när man hittar en bra balans är det väldigt tillfredställande!
Det är en av sakerna som driver mig i mitt arbete, att hitta ”harmoniska” färg och materialkombinationer.

pape1_12x16_180
chicagocopy
crops4

limejellyfish
lUCA2
blueheroncopy

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>