Caroline Z Hurley SS15

Caroline Z Hurley från USA’s linneplädar fanns i butiken under förra sommaren. Sen dess har det kommit två kollektioner till som är desto lugnare i uttrycket och rör sig kring basfärgerna.. Men lika vackra och sköna i strukturen.

På sommaren fungerar de som alltiallo. Jag testkörde en pläd och fick användning av den både som pläd, överkast, badhandduk, picknickduk och sarong. De flesta svenska sommarkvällar vill man gärna ha något kring sig och det kan vara lite för mycket med en ullpläd, med dessa är väldigt behagliga. De kommer in till sommaren igen men kunde inte låta bli att dela bilderna redan nu. Förhoppningsvis kommer de en mix av tidigare mönster och nytt från nya kollektionen!

CZH3
CZH2
CZH7

CZH4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>