Bostadsstyling

Tillsammans med fotograf Joakim Johansson (@jockeono) stylade och fotade vi ett superfint objekt för Fantastic Frank för några veckor sedan. En väldigt ljus lägenhet på Sibyllegatan 50B var en fröjd att göra. Vi tillförde en hel del saker, mattor och inredningsdetaljer, även min liggfåtölj som jag renoverat sent i våras. Den rosa mattan i vardagsrummet kommer från bästa Asplund och den fina printen (som kommer till butiken i höst!) kommer från AnnaLeena Leino.

Foto: Joakim Johansson mimmistaaf_blogg6mimmistaaf_blogg9mimmistaaf_blogg8mimmistaaf_blogg5mimmistaaf_blogg10mimmistaaf_blogg4mimmistaaf_blogg11mimmistaaf_blogg12mimmistaaf_blogg7mimmistaaf_blogg1mimmistaaf_blogg2mimmistaaf_blogg3 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>