Betonggruvans Hyllsystem

I slutet av Juli efter semestern satte jag, Josefine, Jocke och Kina igång med fotosession av Josefines (Betonggruvans) nya hyllsystem!

Jocke fotade, Josefine och jag stylade och Kina var mood manager! (ett nytt ord jag lärt mig av en bekant som jobbar som det på Peace&Understandning studio, vilket innebär att hålla god stämning på företaget, underbart!)

Har sedan Josefine öppnade sin butik på Sveavägen hoppats på att de snygga hyllkonsollerna hon formgivit till butiksinredningen skulle komma i produktion, och äntligen har det hänt! Utöver de höga varianterna har hon även gjort 2 låga modeller och alla 4 olika storlekar är gjorda för att kombineras efter behov och smak. Under fotograferingen kom vi bara på fler och fler användingsområden, och efteråt ville jag ha en i varje rum.

Mina favoriter från fotograferingen är det låga sideboardet med varierande hyllplan, badrumshyllan med extra långt hyllplan att skruva fast krokar för att hänga handdukarna i, och den stora bokhyllan fylld med böcker och prylar är ju himla maffig!

Hyllsystemet finns redan att köpa i butiken genom webbutiken ! Kika in för mer information, pris och detaljer. 

20150803_Betonggruvan_60_blogg20150803_Betonggruvan_61_blogg
20150803_Betonggruvan_73_blogg
20150803_Betonggruvan_66_blogg
Betonggruvan
Betonggruvan
Betonggruvan
20150803_Betonggruvan_19_H_Blogg
Betonggruvan
Betonggruvan

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>