New Furniture!

En till ny möbel till butiken. Gjorde först 2 st likadana fåtöljer i samma tygkollektion Galaxy  från Kvadrat men i grönt (separat inlägg med bilder kommer).

Gillar verkligen modellen både för ögat och komforten, som liknar Bruno Mathsson’s Karin men med mer överkomligt pris. Sprang på en till fåtölj och slog till direkt. Hade fastnat för både de gröna och svart/vita varianterna i tygkollektionen så tänkte att den andra fick bli i det svart/vita. Det blev väldigt fint till stålstommen, kontrasten fick båda att ”glänsa” på något sätt.

Den såldes ”tyvärr” samma dag vi ställde ut den i butiken, så nu blir det att hålla ögonen öppna efter fler ; ) För den som fastnat för tyget lika mycket som oss i verkstan har vi gjort ett gäng kuddar i samma tyg som säljs i butiken och på webben. Se nedan! (Även före-bild längst ner)

Foto: Joakim Johansson 

Mimmi Staaf Möbelmakeri
Mimmi Staaf Möbelmakeri
Mimmi Staaf Möbelmakeri
20151012 _MimmiStaaf_115_bloggFöreFörebildblogg

Kommentarer3 Kommentarer Kategori Okategoriserade

3 Kommentarer

 1. Fantastisk! Hade köpt den direkt jag med! Kan man få tag i tyger på något sätt, har en sänggavel som behöver en makeover! Med vänlig hälsning, Emma

 2. Hi Mimmi,

  I’m looking for a chair like this. Could you tell what brand it is?
  Thanks.

  Marijn
  ps. lovely website!

  • Hi,
   I don’t know about this model, I got it on a flea market, maybe it can be a oldie from Ikea. But it is very similar to the chair ”Karin” by Bruno Mathsson. But it is a bit more expensive.
   Thank you, glad you like the website : ) !
   Best/Mimmi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>