Fåtöljer i Tokyo

Det var längesen det kom ett inlägg och kärlek här på bloggen, uppenbarligen blir det så när man är föräldraledig! Totalt bortprioriterat för bättre behövande. Men det finns lite bilder som ska få arkiveras och skrivas lite om, så plötsligt händer det. Här kommer första möblerna renoverade och dokumenterade sen Bruno kom till världen?

Blev totalt kär i dessa med för mig ursprung okänt. De dök upp på någon begagnat-site… i Göteborg….men jag var tvungen att haffa dem. Ringde min mammas kusin med familj som nyligen flyttat dit, kirrade transport hem till dem och fick lov att förvara dem i deras förråd! Lycka!!

Har fortfarande inte lyckats klura ut ursprunget, (vet du??), men är lite fäst vid dem, i sin nya skrud. Funderade och funderade på vad de skulle få för klädsel. Har länge försökt hitta ett lämpligt objekt till två gråa nyanser av tyget Tokyo, som har en struktur inspirerad av japanska krattade grusgångar. Det kanske blev lite tråkigt och för enkelt på något sätt, jag har fortfarande inte bestämt mig. Men jag ville att formerna skulle få ta fokus, och de gör de ju.

Hoppas nästan att ingen ska köpa dem. För någon gång ska ju jag bygga ett hus.. och då, ska de va där. Ha ha..

Foto: Jockeono eller Jockeono

@jockeono@jockeono@jockeono@jockeono@jockeono
@jockeono

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>