In love with Aiayu grid

Denna vår mest försöker jag mest ägna mig åt att landa i förändringen av min tillvaro, nämligen att i slutet av februari stänga butiken och hoppa på ett plötsligt jobberbjudande som Office Manager på Note Design Studio, vilket ledde till ännu ett beslut, att tills vidare pausa mitt eget.
Det känns omvälvande, lättande med friheten att på många år inte ha ett företag (med öppettider) som rullar. Spännande, att ge sig in i ett helt nytt sammanhang, få nya kunskaper och lära känna nya människor.
Men även lite läskigt. Som förändring är.. Hur ska det egentligen gå att vara anställd och på vilket sätt ska jag djupdyka i min egen estetiska värld? Kanske bara njuta av att göra det utan måsten och sammanhang, i soffan och små helgprojekt? Hitta tillbaka till glöden och inte bara försöka kyla ner en överhettad hjärna..

Hjärtat hoppar inte över ett slag så ofta nu för tiden, det är som att det blir inflation i design och inredning på sociala medier och allt överflödigt flöde…
Men här fick mig att göra en kullerbytta! Ett av mina favoritvarumärken, danska Aiayu, med  ekologiska material och långsiktig hållbar business (se mer på deras hemsida! så fint). Bland vårens nyheter finns dessa fina grid-lakan.. Totalt nerkärad.. och matchande pyjamas.. lägg av…
Fyller 30 år snart…. ?

Aiayu_blogg1Aiayu_blogg2Aiayu_blogg3Aiayu_blogg4Aiayu_blogg5Aiayu_blogg6

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>