Textiltankar 2021/2022

Det börjar närma sig årets slut och detta året har varit återigen varit omvälvande på många sätt, sa med ordentligt hjärtsnörp upp mig från Note, hoppade in i ett helt nytt sammanhang närmre hem m.m på handelsträdgård och när säsongen slutade i september har jag ägnat hösten till frilansuppdrag inom inredning och styling och gett mig tid att landa lite och ha tid att utveckla idéer som legat på lut sen jag stängde butiken och livet sedan dess har varit väldigt intensivt med anställning, flytt, pandemi och sjukdom i familjen.

2022 hoppas och ser jag fram emot att pandemin lägger sig, livet slår till lite mindre och att tankarna som under hösten utkristalliserats kring att fokusera och satsa på gardiner nu går till handling. Har hookat upp med Johannes som är filmfotograf på gardinvisionståget och tillsammans är planen att fylla en lucka kring tillgängligheten i måttbeställda gardiner,bamburullgardiner och skenor.

Älskar ju att skapa en egen värld i en passion, och passionen för textiler, hantverk och hem lever starkt vidare.
Brottades i min tidigare passion, butiken och tapetserarverkstad med många aspekter mot slutet, jonglerade med ekotänk/klimatavtryck, lönsamhet för möda, att vara kreativ i sitt eget forum och kärleken för att samla vackra saker i en egen liten värld och dela det…
Idéen kring att gräva djupare ”i gardiner” fanns redan då, sista året i butiken och har legat och grott och skavt lite sen dess. Huggt till sådär som det ska göra när något är rätt.
Formen vi nu ska ge oss på att stöpa i har många rätt både ut och in och det känns så motiverande och kul att ha klurat sig fram och hittat rätt i den tanke- och känslodjungeln. Det är på nått sätt livsviktigt för mig att jobba med något som känns rätt i hjärtat och som jag kan stå för.
Fantastiska textilier som produceras i Europa (Astrids textilier), ett forum att få vara lagom kreativ i, ett sätt att kunna arbeta både hemifrån på landet, berika kunders hem eller andra miljöer och möjlighet att både utveckla och röra sig online och på en fysisk plats med fysiska möten. Mer om det framåt..

Med risk för att bli allt för långrandig som det blir ibland när stjärnorna står rätt och feelingen infinner sig, har jag stora förhoppningar på 2022 och sätta bollen i rullning!
Måste ju sluta ruva och ta bladet från munnen vid något tillfälle, sluta vänsterprassla i tystheten med tidigare kunders fortsatta gardinbeställningar genom DM.

Så NU vet NI lite!
2022 HERE WE COME (för pepp?) och så fort du bara tänker ordet gardiner så hör av dig. (och har att förvänta att en infrastruktur och härligt fladdrande filmmaterial kommer börja byggas upp under året).

Lite favvobilder nedan på gardin i tillvaron under året.

Blogg_7Blogg_6Blogg_8Blogg_9Blogg_2Blogg_3Blogg_4Blogg_10Blogg_5

Blogg_11Blogg_1

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>