Bombac Studio

Januari känns alltid så dubbelt, på ett sätt så skönt att göra ett bokslut för gångna året, starta lite på ny kula.. Men också en tung tid av året tycker jag. Allt julmys är passerat och det känns låångt till våren.. oxveckorna kan verkligen ta kål på en om det är slaskigt, grått o blaskigt. Men ibland lyser solen och krispet glittrar, då är det lättare att ta sig igenom. Min bästa hjälp är semlor och vallmo! Och att passa på o planera upp våren och trädgården. För sen helt plöstligt går det undan.
…och miljöombyte! Det är det svåraste nu i coronatider, helst skulle man vilja teleportera sig till värmen, men jag fick ändå förmånen att åka en snabbvisit till Göteborg och Fine Little Day förra veckan, egentligen skulle jag gjort deras formex-monter för Emilia Ilkes nya kollektion..men tråkigt nog blev det inställt. MEN så härligt att i dessa hemmajobbartider få komma in i någon annans värld.
I deras butik fanns även denna vitamininjektion nyss inkomna, vilka glädjegodisar!!!
Scrolla ner och i n h a l e !

Andrea Pedersen står bakom BOMBAC Studio <3.

bombac5-1097x1440_bloggbombac6-1097x1440_blogg
fat-1097x1440_blogg
schnabel_large-1097x1440_blogg

bombac1-1-1097x1440_blogg

bombac2-1097x1440_blogg

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>