Karimoku New Standard in the house!

Vilken möbelmässe-vecka!

Vi fick den stora äran att ha den japanska möbelproducenten Karimoku New Standard på besök under veckan. De ställde ut nästan hela kollektionen inklusive nyheter från tisdag till lördag och i torsdags bjöd vi på kvällen in till mat och dryck från Råkultur. Jättetrevligt med många besökare vilket vi knappt vågat hoppas på med alla designbranschens happenings under kvällarna!

Det har verkligen varit en rolig men intensiv vecka, om man får erkänna det ska det bli lite skönt med vardag nästkommande vecka : ) Se bilder från veckan i butiken nedan!

27 kartonger med Karimoku New Standard kom! mimmistaaf_karimokuInspirerad av nya Castor Low Chair i grönt gick jag utanför min box och målade om!image6Det blev väldigt fint, speciellt i kombination till växter. Får hur länge det får vara kvar… : )image12Kommer sakna denna fina ”centrepiece” med colourwood tables! mimmistaaf_karimokunewstandard
image4Under torsdagen fick vi personal från Råkultur på besök, en rolig upplevelse att ha en sushikock jobbande under några timmar på sitt kontor bakom disken!mimmistaaf_råkultur2Härliga besökare!image9Svensk-japansk sushi med hälleflundra, svartrot, avokado och röding med diverse goda tillbehör. Mums!!!mimmistaaf_råkulturmimmistaaf_råkultur3

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>