Marble Lights

Tjoho! Har spanat på dessa lampor sedan Studiovit visade upp dem. Väntat med spänning på producent och sen tog äntligen &Tradition upp dem i produktion! Bra satsat! Och nu ännu mer  äntligen kommer de till butiken också!!! Med munblåsta kupor i glas, en liten skir dimbar ljuskälla och fin marmor är de lika fina för sig själv som i grupp. Nu får vi hålla oss till tåls en liten liten stund till leveransen är framme. Håll utkik! (det går dock strax att förbeställa på webben!)

marblelights& Traditionstudio-vit-marble-lights-2studio-vit-marble-lights-7studio-vit-marble-lights-8studio-vit-marble-lights-9

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>