Nak Nak Design

Nak Nak Design är ett företag som hållt sig kvar i tankarna efter möbelmässan. Det är något som får mig att dras till de här rena, grafiska formerna. Fast jag ser inredning och boende mer ombonat i sin helhet så är det sånna här detaljer och produkter som får nerverna att darra. Kanske kan båda känslorna kombineras till något fint…

Nak Nak Design verkar i alla fall väldigt spännande, med flera favoritnamn bland formgivarna; Afterroom, Erik Olovsson, Matti Klenell & TAF Arkiteker. Ser fram emot att produkterna sätts i produktion, då står butiken redo att haffa! : )

NakNakDesignTHEBOX_02HEX_KEY_01THEBOX_04THEBOX_03

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>