Bobo Choses Home

Tjoho! Såg dessa godingar på Bobo Choses (som egentligen gör mest barnkläder, men också har ett säsongsvarierande litet utbud av inredningsdetaljer). Jag har tidigare privat köpt hem en superfin matta – aprikosfärgad, gröna fransar med en gul citron på, som jag är väldigt fäst vid! Nu kommer dessa inom ett par veckor till butiken, två muggar med söta filurer på, och en matta (eller varför inte väggbonad!) med ögonen. Den röda filuren tycker jag påminner om en bok som jag hade när jag var liten som jag tror heter Tummen, en sagobok med gubbar av tumavtryck… : ) …………Syns snart!

BoboChoses_muggröd
BoboChoses_mugggrå
BoboChoses_matta1
BoboChoses_matta2

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>