Muji

Muji har för några veckor sedan utökat till en större butik på Åhléns. Som jag längtat. För 2 år sedan när vi var i Hongkong besökte vi en stor Mujibutik och gick loss. Hade därför stora förväntningar på nyöppningen på Åhlens men blev tyvärr inte så imponerad av det utökade europasortimentet : (.
Till exempel denna luftrenare som jag drömmer om säljs bara inom Japan än så länge.. Fortsätter att hålla tummarna, och tar en runda till in till Åhléns och kollar läget igen…Annars kanske en spark där bak att  faktiskt bege sig till Tokyo.. : )

Muji1
Muji2
Muji4

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>