Metallpallar

Två pallar jag sprang över på hos grannen Bukowskis Market som sedan något år eller två ligger i Västberga precis intill Midsommarkransen, jättekul att ha de nära. Ibland går jag dit och spanar i källaren på pågående objekt.

Fastnade för den lite speciella metallramen med bred front och bak. Putsade upp båda ordentligt, de fick nya svarta plastpluppar, ny stoppning och så kläddes de i två av mina favoritkulörer hos Kvadrats Hallingdal 65. Senapsgul och Senapsgul/vit. Enkelt  o stiligt med en keder och botten. Shyssta att ha som extra pall till soffan eller extra sittplats vid sällskapsyta.

Foto: Joakim Johansson

Efter:
Gul_Pall_1
Gul_Pall_2
Gulapallar_MimmiStaaf

Före:Pallar_Före_Blogg1Pallar_före_blogg

 

 

 

 

 

KommentarerLämna en kommentar Kategori Okategoriserade

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>